Inbraakbeveiliging

Om eigendommen en personen te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, inbraak en diefstal. Het omvat verschillende technieken, apparaten en systemen die zijn ontworpen om potentiële inbrekers af te schrikken, te detecteren of te vertragen.

Alarmsystemen

Bij de Beveiligingsspecialist weten we wat het betekent om je veilig te voelen in je eigen omgeving of daarbuiten. Daarom werken wij enkel met betrouwbare en gerenommeerde leveranciers.

Je hebt bij ons de keuze tussen Ajax alarmsystemen of Risco alarmsystemen..

Ajax alarmsystemen

Met een Ajax alarmsysteem kan je alle kanten uit volledig draadloos.
Met de centrale kan je standaard elk component draadloos verbinden.
Hierdoor kan je eenvoudig een nieuw huis of appartement uitrusten met een alarm systeem zonder kabels te moeten leggen.

Heb je een huidig systeem met traditionele detectoren dan kan je eenvoudig met de nieuwe Fibra centrale de oude componenten hergebruiken. Je dan ook verder uitbreiden om bijvoorbeeld brand detectie of raamcontacten toe te voegen.

Wij luisteren naar uw persoonlijke noden en komen vrijblijvend ter plaatse om voor u een passend systeem uit te werken.

Risco alarmsystemen

De nieuwe LightSYS+ is het vlaggenschip van het hybride (dus zonder bekabeling) alarmpaneel van RISCO, maar deze wordt wordt meestal bedraad geinstalleerd.

Het is ontworpen voor de beveiliging van installaties van elke grootte of elk type.
Van woningen en kleine tot middelgrote bedrijven tot commerciële en zwaarbeveiligde installaties.

Camera's

Camera’s kunnen helpen bij het afschrikken van inbrekers en het verzamelen van bewijsmateriaal in geval van een inbraak.

Voor een camera installatie bekijken we altijd samen met de klant wat de noden zijn en wat de beste oplossing is voor de eisen van het systeem. Het kan gaan van het beveiligen van een inkom, tuin oprit, productie proces, handelsruimte, wachtkamer, enz.

Via software op pc, tablet en gsm kan u de live beelden ten allen tijden raaplegen.U kan ook andere beelden opzoeken op datum en uur.

Sloten

Hoogwaardige sloten en vergrendelingsmechanismen op deuren en ramen vormen een essentieel onderdeel van inbraakbeveiliging.

Cilinders

Er zijn standaardcilinders, veiligheidscilinders met sleutelcertificaten en elektronische cilinders met badgesystemen.

Onze standaard cilinder is een uitstekende kwaliteit cilinder en kan gebruikt worden wanneer veiligheidseisen laag zijn of als werfcilinders.

Veiligheidscilinders maken het openen van een deur moeilijker door de hardstalen elementen die in de behuizing en de kern van de cilinders verwerkt zijn. Sleutels van onze veiligheidscilinders zijn beschermd tegen ongewenst kopiëren.

Bij elektronische cilinders worden sleutels vervangen door een badge en smartphone. Wanneer er een badge verloren gaat kan deze uit het systeem verwijderd worden en geeft deze geen toegang meer.

Raambeveiliging

Ramen zijn vaak kwetsbare punten in een gebouw, aangezien ze geforceerd of gebroken kunnen worden om toegang te verkrijgen.

Het versterken van ramen kan helpen bij het voorkomen van inbraken en het vergroten van de veiligheid. De beveiliging die geplaatst kan worden hangt af van het soort raam. Is het gebruikte materiaal van hout, PVC of aluminium? Gaat het over een draairaam, tuimelraam of schuifraam… Voor al deze diverse ramen hebben we steeds een oplossing.

Veiligheidsbeslag

Het plaatsen van veiligheidsbeslag is een effectieve manier om de beveiliging van deuren te verbeteren en de kans op inbraken te verminderen. Door het plaatsen van deze versterkte constructie wordt de cilinder of het slot afgeschermd en bied dit extra bescherming tegen boren, afbreken en andere manipulatie technieken.