Brandkasten en kluizen

Kluizen voor particulieren

Contant geld, sieraden en horloges beschermen tegen diefstal en brand.

Spullen met emotionele waarde zoals sieraden, horloges en erfstukken zijn vaak uniek en onvervangbaar. U bergt ze het beste op in een kluis om dieven geen kans te geven om er met uw spullen vandoor te gaan.

  1. Wat is de waarde van de inhoud?
  2. Hoe groot moet uw kluis zijn?
  3. Waar zal de kluis staan?
  4. Hoe hoog zijn uw veiligheidseisen?
Kluizen voor automotive en transport

Veilig opbergen van autosleutels, kentekenbewijzen, telefoons, accu’s en meer. Als garagebedrijf heeft u veel autosleutels in beheer die veilig opgeborgen en beheerd moeten worden.

Daarnaast moet u ook kentekenbewijzen van uw klanten veilig bewaren. Welke kluis is dan geschikt? Bij ons kunt u terecht voor een passende kluis!

Kluizen voor kantooromgeving en onderwijs

Veilig opbergen van dossiers en geautomatiseerde in- en uitgave van bedrijfsmiddelen en sleutels.

Belangrijke contracten of examens mogen niet voor het grijpen liggen. U bergt ze het beste op in een kluis die bescherming biedt tegen inbraak én brand. U kunt de kluis naar eigen wens inrichten met hangmappenhouders of kiezen voor een handige ladekast.

Kluizen voor bouw en industrie

Veilig opbergen van dure gereedschappen, accu’s en geautomatiseerd in- en uitgeven van sleutels.

Zijn er bij u veel sleutels in omloop en is er weleens een sleutel zoek? Met onze elektronische sleutelkast automatiseert u het innemen en uitgeven van deze sleutels en kunt u achteraf exact nagaan wie welke sleutel heeft meegenomen en teruggebracht. Denk aan sleutels van voertuigen, technische ruimtes, archiefkasten, etc.

Waar laadt u in uw werkplaats of op de bouwplaats de accu’s van uw gereedschappen op? Lithium-ion accu’s kunnen spontaan ontbranden. Bewaar ze daarom altijd in een speciale lithium-ion accukluis. Deze kluis houdt de brand binnenin de kluis en voorkomt schade aan uw pand.

Kluizen voor retail, horeca en recreatie

Veilig opbergen van contant geld, sleutels en fietsaccu’s.

Nog altijd wordt er op veel plekken met contant geld betaald. Het is belangrijk om cash geld veilig in een kluis te bewaren om diefstal of interne fraude te voorkomen.