Toegangscontrole

Sluitsystemen op maat voor uw gebouw.

Met mechanische profielcilinders kunt u uw eigendom bijzonder effectief beschermen. In ons uitgebreide productassortiment vindt u ook beveiligingsoplossingen voor winkels, sportcomplexen, hotels en kantoren. De grote verscheidenheid aan sleutels en sluitsystemen maakt het mogelijk om individuele oplossingen voor uw gebouw te vinden.

DOM Elektronische sluitsystemen

Beveiligingsspecialist is een bevoorrecht partner van DOM

Open je wereld met ENiQ®!

De eisen voor een elektronisch sluitsysteem vervult ENiQ® Pro met speels gemak. Hij is zeer flexibel – niet alleen op het gebied van het beheer en de toewijzing van gepersonaliseerde toegangsrechten. Dankzij de verschillende uitvoeringen en varianten kunnen ENiQ® Pro cilinders zowel binnen als buiten toegepast worden.

Ook voor speciale toepassingen zoals vlucht, hulpverlenings- en brandwerende deuren zijn er aangepaste cilinders (EE). ENiQ® Pro voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Nieuw : ENIQ APP voor beheer van kleine sluitsystemen op uw smartphone (ANDROID)

ELS PRO * OPENT EEN NIEUWE WERELD – 

De nieuwe generatie van DOM elketronische sluitcilinders voor 125kHz is er! Als opvolging van de DOM Protector cilinders

– Een managment voor al uw ingangen : Toegangspermissies verlenen en veranderen, gebruikersgroepen creëren, gebeurtenissen bekijken – dat alles is eenvoudig mogelijk dankzij het moderne bedieningsplatform. Naas de PRO cilinder en transponder kunt ook andere producten beheren met de sofware. Bijvoorbeeld de “Accesmanager”, die een garagedeur, een elektronisch slot of een automatische deur opent, maar ook een ELS Guardian deurbeslag, dit alle met geteste veiligheid en hoge kwaliteit.

DOM TAPKEY – voor professioneel online beheer van uw elektronisch sluitsysteem via webbrowser, Iphone, Android …

 • Universele designstijl voor verschillende deursituaties. Zoals aluminium profiel deuren.
 • Het maakt niet uit wat voor smaak u heeft, Guardian voldoet u altijd uw ontwerpvoorkeur met inachtneming van de veiligheids- en beveiligingsvoorschriften.
 • Visuele signalering bij toegangsverlening- of weigering.
 • Eenvoudig wisselen van de batterij.
 • Het is niet nodig om op voorhand te vermelden of u rechts of links wilt hebben. Dit kan ter plekke afgesteld worden.
 • Geen bekabeling door de deur nodig

Als DOM partner kan u steeds bij ons terecht voor aanvraag van een offerte.

Evva Xesar & Airkey

De veelzijdige beveiliging voor professioneel gebruik

Xesar is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem is ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk en biedt ondernemingen een groot aantal producten en toepassingsmogelijkheden, net als een mooi tijdloos ontwerp. De eenvoudige montage, de gratis Xesar-software en de unieke EVVA-KeyCredits zijn maar een paar van de talloze Xesar-voordelen.

AirKey – net zo dynamisch als de behoeften van de klant

AirKey is een eigen innovatie van EVVA. Het elektronische sluitsysteem dat ontwikkeld en geproduceerd is in Oostenrijk, biedt vooral voor ondernemingen met verschillende vestigingen de flexibele oplossing die hun dagelijkse business 24 uur per dag verlangt. Want bij AirKey wordt de sleutel via het internet verstrekt. Daarvoor is alleen een NFC-compatibele mobiele telefoon, het internet en een AirKey-cilinder nodig. De AirKey-app en de unieke EVVA-KeyCredits maken van dit intelligente sluitsysteem een gebruiksvriendelijke totaaloplossing.

SALTO KS - CLAY

SALTO KS – CLAY is een Cloud-based toegangscontrole platform.

U beheert online via PC of mobile App uw toegangsrechten.

U kan online deuren openen of sluiten.

SALTO KS is het nieuwe toegangscontrole platform van SALTO waarmee gebruikers meer toepassingen kunnen beheren en controleren, dan ooit tevoren.

Voordelen van online toegangscontrole : volledig draadloos,  overal beschikbaar, geen installatie van software, beheer vanaf elk apparaat, beveiligde login, intuïtief ontwerp.

Alles wat u maar verwachten kan van een hedendaagse cloud-oplossing is mogelijk met My-Clay.com. U beheert uw sloten, gebruikers, berichten en toegangsrechten zonder zorgen.

SALTO Systems

S.A.L.T.O. SYSTEMS

Als officiële SALTO partner voor België kunnen wij u steeds de meest efficiënte offerte opmaken en instaan voor de naservice van uw installatie en/of levering.

Welkom in de wereld van intelligente sluitsystemen voor veiligheid, flexibiliteit en toegangscontrole.

De kracht van het SALTO Virtual Network (SVN) staat mensen toe om efficiënt, flexibel en kosteneffectief, invulling te geven aan hun vraag naar draadloze toegangscontrole.

SALTO is voorzien van een totaal gebruiksvriendelijk stand-alone systeem dat elk gebouw de nodigde flexibiliteit biedt om veilig te functioneren in een steeds veranderende en veeleisende veiligheidsomgeving. De stand-alone deureenheden die gebruik maken van online systemen zijn inspirerend om te gebruiken, eenvoudig te installeren en kunnen samenwerken met bestaande IT-netwerken.

Zo hebben onze elektronische beslagen, wandlezers, online en offline control units nu beveiligde toegang tot een groeiend aantal

Centaur - Atrium

De ingebouwde webserver van Atrium is snel, eenvoudig en veilig. Hij stelt u in staat om van om het even waar verschillende acties uit te voeren: gebruikers- en kaartbeheer, vergrendelen/ontgrendelen van deuren en evenementen van het systeem bekijken.

De Atrium webserver werkt met alle recente webbrowsers, smartphones en tablets.

 • Beheer 2 deuren/2 lezers (tot 10 deuren)
 • Ingebouwde Webserver
 • Snelle en eenvoudige inleesmode voor kaarten
 • 1000 gebruikers/kaarten
 • 100 toegangsniveaus
 • 100 schema’s die elk 100 tijdszones ondersteunen
 • Capaciteit evenementengeheugen: 1000 gebeurtenissen
 • 10 zones
 • Supersnelle update van gegevens (minder dan 10 seconden)
 • GRATIS Beheersoftware
 • Statusweergave van de belangrijkste gegevens door middel van LEDS

De mogelijkheden van de CDVI Centaur centrale zijn zoals u hieronder in de beschrijving merkt heel uitgebreid en kan tevens worden uitgebreid met een tijdregistratie module.

 • Controle van 2 fysieke deuren.
 • Tot 6 bijkomende deuren.
 • Geïntegreerde database met een capaciteit van 10920.
 • 256 uurroosters, 256 toegangsniveau’s.
 • Buffergeheugen voor 2048 gebeurtenissen.
 • 16 geïntegreerde ingangen.
 • 2 geïntegreerde uitgangen “vergrendeling”.
 • 2 uitgangen met relais.
 • Volledig geïntegreerde database architectuur (beslissingen Met betrekking tot toegang worden lokaal genomen).
 • Batterijlader geïntegreerd.
 • Eenvoudig onderhoud en installatie door afneembare aansluitklemmen.
 • Beschermd door een lithiumbatterij in geval van volledige onderbreking van de voeding

Proximity lezers: Omdat lezers het enige zichtbare onderdeel zijn van een toegangscontrolesysteem, pakt CDVI uit met een nieuw gamma lezers dat resoluut tot de top behoort qua design.

EVVA sluitplanbeheer

4KS. Stabieler. Robuuster. Veiliger. SKG***.

Beveiliging voor de zwaarste omstandigheden

4KS is de consequente verdere ontwikkeling van ons beproefde curvensysteem. 4KS is nóg stabieler, robuuster en veiliger. De nieuwe vormgeving stabiliseert de sleutel en maakt hem compacter en ergonomischer. Met de nieuwe uitboorbeveiliging wordt 4KS geclassificeerd in de hoogste veiligheidsklasse overeenkomstig EN-1303:2015. Wat is hetzelfde gebleven? 4KS is ook in de toekomst het betrouwbare systeem voor de zwaarste omstandigheden.

Anders dan bij traditionele sluitsystemen worden in 3KS-cilinders de vergrendelingselementen via de curvenfrezing op de sleutel bewogen. Er hoeft niet tegen een veerkracht te worden gedrukt. In totaal 12 ongeveerde, massieve blokkeerstiften worden via gedwongen st uring door de 6 sleutelcurven in bepaalde posities gebracht en via 2 controlebalken gecontroleerd. Een profielcontrolebalk in de kern controleert de extra codering van de sleutel. In totaal wordt de 4KS-sleutel vier keer gecontroleerd. Dat zijn 3 controles meer dan bij gangbare systemen. Op die manier wordt optimale veiligheid gerealiseerd.

4KS-sleutel

Als keersleutel met unieke afgeronde sleuteltip is de 4KS-sleutel bijzonder eenvoudig in het gebruik. De hoogwaardige legering van nieuwzilver, de gladde coating van alle sluitelementen en de veerloze technologie van de 4KS-sleutel en -kern garanderen een optimale bescherming tegen slijtage, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Maar het bijzonderste aan de 4KS-sleutel zijn toch vooral de overlappend gefreesde curven. Hierdoor wordt een manipulatie van de sleutel binnen het sluitsysteem praktisch uitgesloten. Daarnaast zorgt de extra codering voor een optimale beveiliging.