SAG - Schulte Schlagbaum

SAG - Schulte Schlagbaum

In de huidige moderne tijd is het voor bedrijven geen overbodige luxe gecontroleerd toegang te verstrekken tot bepaalde ruimtes . U creëert op deze manier een flexibel sluitsysteem.

Met SAG Toegangscontrole kan u zowel on- als offline installaties combineren. Het volstaat om slechts één apparaat online te plaatsen, dat alle informatie van de offline apparaten zal verzamelen. Zowel voor private woningen als voor industriële gebouwen zijn er gepaste oplossingen te vinden voor toegangscontrole. Er is geen verplichting tot aankoop van software. In alle gevallen kan u steeds de toegangsrechten wijzigen, zodat u steeds een up-to-date sluitsysteem hebt. Eén van de belangrijkste troeven van SAG is dat er voor elk type deur een toegangscontroleapparaat bestaat, zodat steeds alle deuren kunnen worden gecontroleerd. Voor uitgebreide installaties met softwarebeheer is er permanente controle en kan het systeem worden doorverbonden met reeds aanwezige tijdregistratie. 

In samenspraak met onze IT afdeling kan er worden ingelogd vanaf een andere locatie, zodat rapporten kunnen worden opgevraagd en eventueel wijzigingen kunnen worden aangebracht.

  • Deursystemen zijn verkrijgbaar met code, badgelezer en NFC technologie
  • Locker beheer en hotelgarnituren: eenvoudig en mooi design met concurrentiële prijzen
  • E-cilinders met aan beide zijden afzonderlijk programmeerbaar toegangsbeheer. (deze zijn ook in halve cilinders beschikbaar)

Download de SAG brochure