DOM Elektronische sluitsystemen

Open je wereld met ENiQ®!

De eisen voor een elektronisch sluitsysteem vervult ENiQ® Pro met speels gemak. Hij is zeer flexibel - niet alleen op het gebied van het beheer en de toewijzing van gepersonaliseerde toegangsrechten. Dankzij de verschillende uitvoeringen en varianten kunnen ENiQ® Pro cilinders zowel binnen als buiten toegepast worden.

Ook voor speciale toepassingen zoals vlucht, hulpverlenings- en brandwerende deuren zijn er aangepaste cilinders (EE). ENiQ® Pro voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Nieuw : ENIQ APP voor beheer van kleine sluitsystemen op uw smartphone (ANDROID)

ELS PRO OPENT EEN NIEUWE WERELD - 

De nieuwe generatie van DOM elketronische sluitcilinders voor 125kHz is er! Als opvolging van de DOM Protector cilinders

- Een managment voor al uw ingangen : Toegangspermissies verlenen en veranderen, gebruikersgroepen creëren, gebeurtenissen bekijken - dat alles is eenvoudig mogelijk dankzij het moderne bedieningsplatform. Naas de PRO cilinder en transponder kunt ook andere producten beheren met de sofware. Bijvoorbeeld de "Accesmanager", die een garagedeur, een elektronisch slot of een automatische deur opent, maar ook een ELS Guardian deurbeslag, dit alle met geteste veiligheid en hoge kwaliteit.

DOM TAPKEY - voor professioneel online beheer van uw elektronisch sluitsysteem via webbrowser, Iphone, Android ...

  • Universele designstijl voor verschillende deursituaties. Zoals aluminium profiel deuren.
  • Het maakt niet uit wat voor smaak u heeft, Guardian voldoet u altijd uw ontwerpvoorkeur met inachtneming van de veiligheids- en beveiligingsvoorschriften.
  • Visuele signalering bij toegangsverlening- of weigering.
  • Eenvoudig wisselen van de batterij.
  • Het is niet nodig om op voorhand te vermelden of u rechts of links wilt hebben. Dit kan ter plekke afgesteld worden.
  • Geen bekabeling door de deur nodig

Als DOM partner kan u steeds bij ons terecht voor aanvraag van een offerte.

U vindt verder alle benodigde informatie terug op de officiële DOM website